İSTANBUL / SANCAKTEPE - Cengiz Topel İlkokulu

Cengiz Topel İlkokulu

Adres
AKPINAR MAH. SELAM SK. CENGİZ TOPEL İLKOKULU - ORTAOKULU SİTESİ CENGİZ TOPEL İLKOKULU - ORTAOKULU BLOK NO: 35 İÇ KAPI NO: 1 SANCAKTEPE / İSTANBUL
Vizyon
Vizyonumuz, Sancaktepe`de eğitim-öğretimde teknolojiyi en üst düzeyde kullanarak; Avrupa Birliği standartlarında çağı yakalayan, kendini aşarak her yıl başarısını zirveye taşıyan, bilim ve sanatla ilgili projelerle ön plana çıkan, bulunduğu çevrenin eğitim ve kültür merkezi konumunda bir ilköğretim kurumu olmaktır.
Misyon
Sancaktepe Cengiz Topel İlköğretim Okulu Sancaktepe ilçesinde yeniliklere açık, deneyimli ve güçlü kadrosuyla öğrenciyi ilgi ve yetenekleri doğrultusunda hedeflediği ortaöğretim kurumuna hazırlayan; Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş, çağdaş, demokrat, laik, araştıran, sorgulayan, insani değerlere önem veren, çevre bilinci gelişmiş, hak ve özgürlüklere saygılı bireyler yetiştiren bir kurumdur.
Dogalgaz
Akpınar Mahallesi, Malkoçoğlu Cd. Selam Sk. No 35/A Sancaktepe